Newbie with LM3S6965 : problem flashing device

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
otousset otousset
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Newbie with LM3S6965 : problem flashing device

This post has NOT been accepted by the mailing list yet.
Hi,

I tried to flash my LM3S6965 but nothing happens.
I'am under WIN8.1 with the last version of LM Flash Programmer.
I built my binary with the 'Web Builder', I only changed IP,GW,MASK  and DNS addresses (network parameters)
I put NOTHING in the ROMFS (perhaps the problem :-) )
When I flashed the board everything looked working fine and after the verifcation the CRCs are the same.
BUT nothing happens the Oled screen and nothing when I try to 'telnet' the device.

Can anyone help me ?

Has anybody a copy the original binary flashed in the device when sold ?

Thank you

gduarte gduarte
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Newbie with LM3S6965 : problem flashing device

This post has NOT been accepted by the mailing list yet.

Have you tried to connect through the serial port and access eLua's shell??

Le 3 sept. 2015 13:06, "otousset [via eLua Development]" <[hidden email]> a écrit :
Hi,

I tried to flash my LM3S6965 but nothing happens.
I'am under WIN8.1 with the last version of LM Flash Programmer.
I built my binary with the 'Web Builder', I only changed IP,GW,MASK  and DNS addresses (network parameters)
I put NOTHING in the ROMFS (perhaps the problem :-) )
When I flashed the board everything looked working fine and after the verifcation the CRCs are the same.
BUT nothing happens the Oled screen and nothing when I try to 'telnet' the device.

Can anyone help me ?

Has anybody a copy the original binary flashed in the device when sold ?

Thank you




If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
http://elua-development.2368040.n2.nabble.com/Newbie-with-LM3S6965-problem-flashing-device-tp7578536.html
To unsubscribe from eLua Development, click here.
NAML
otousset otousset
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Newbie with LM3S6965 : problem flashing device

This post has NOT been accepted by the mailing list yet.
Hi,

Sorry I was on holidays.
Thank you for your answer.

I tried to use the serial port via the USB connector.
Do I have to use another serial port via the pins ?

Best regards